Välj en sida

F1 24 avslöjar sina hemligheter: Regn, nya banor och total inlevelse!

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Formel 1-säsongen är i full gång och fans av denna motorsportdisciplin har länge väntat på de senaste nyheterna om F1 24, EA:s sim-racingtitel. Den 30 april presenterade det amerikanska företaget en 13 minuter lång trailer av spelet, med banorna Spa Francorchamps, Monaco, Losail och Silverstone för att väcka vår aptit.

Det finns gott om nya funktioner, inklusive de senaste ändringarna av banorna i verkligheten. Med F1 24 kommer virtuella förare nu att kunna säga att de faktiskt tävlar på världens F1-banor i nästan perfekt återgivning.

Trailern visar några ganska ogynnsamma väderförhållanden, särskilt regnet, som påverkar hanteringen av formelbilarna. Grafiken har också förbättrats, med dynamiska vattendroppar på bilen. Dessutom har grafikmotorn omarbetats för att göra bilarnas fysik mycket mer realistisk, vilket kommer att påverka din körning och din strategi också, vilket lägger tonvikten på dynamik och realism.

Andra förändringar har gjorts i spelet, bland annat ett helt nytt karriärläge som lovar större inlevelse i livet som Formel 1-förare. Vi har dock inga fler detaljer om detta, och vi måste vänta lite längre, nästan säkert tills spelet släpps.

Denna nya sim-racing-titel kommer att finnas tillgänglig den 31 maj 2024 på PC, Xbox One, Xbox Series X/S, Playstation 4 och Playstation 5. Personligen skulle jag ha satsat på att det här spelet bara skulle släppas på Next Gen-konsoler och PC, men EA/Codemasters verkar inte vilja släppa taget om de äldre konsolerna, vilket kan tyda på att spelets grafikmotor inte har förändrats och/eller utvecklats så mycket jämfört med 2023 års utgåva av spelet. Det återstår att se när titeln släpps.

Slutligen, för PC- och Playstation-racers, erbjuder Fanatec ett fantastiskt paket, perfekt för F1 24: ClubSport Racing Wheel F1 ClubSport Racing Wheel F1 . På menyn finns en ClubSport DD+ med 15 nm konstant vridmoment, vilket är mer än tillräckligt för att dominera F1-banor med total inlevelse och kraftåterkoppling värdig en professionell simulator. Med den känner du allt som bilen gör och genomgår, vilket ytterligare förbättrar inlevelseupplevelsen, särskilt i VR, som F1 24 stöder på PC.

Ratten i det här paketet är en officiellt licensierad F1-ratt med en kompositstruktur (smidd kolfiber och plast), en vacker design och enastående ergonomi. Detta paket är perfekt för att bryta F1 24-varvstider och finns tillgängligt på Fanatecs webbplats för 1 300 euro.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKET FÖR UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar