Välj en sida

Gran Turismo på vita duken: releasedatum och trailer avslöjade

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Racingspel är på väg till vita duken med Gran Turismo-filmen, vars trailer och premiärdatum har avslöjats av Sony Pictures. Långfilmen är baserad på den sanna historien om GT Academy-vinnaren Jann Mardenborough och kommer att släppas på biograferna den 11 augusti 2023.

Filmen följer inte direkt Mardenboroughs karriär, utan snarare hans seger som den tredje och yngsta vinnaren av GT Academy-tävlingen 2011. Han körde sedan för Nissan i 24-timmarsloppet i Dubai och deltog i British GT och Blancpain Endurance-mästerskapen innan han satsade på en karriär i Formel 3, Super GT och som test- och simulatorförare för Nissan e.dams team i Formel E.

Filmen har en stjärnspäckad rollista med bland andra David Harbour, Orlando Bloom, Archie Medekwe och Geri Halliwell-Horner och regisserades av Neill Blomkamp, känd för sina tidigare filmer District 9, Elysium och Chappie. I rollistan finns även Djimon Hounsou, Darren Barnet och Emelia Hartford, samt stuntföraren Mauro Calo, som har delat med sig av bilder från sin medverkan i filmen och visar några av de scener som spelades in på Dubai Autodrome.

Filmen använder Gran Turismo 7 för spelsekvenserna, även om Mardenborough kvalificerade sig genom att spela Gran Turismo 5. Även om filmen inte är helt korrekt när det gäller detaljerna i Mardenboroughs liv, är den tänkt att fånga det roliga och spännande med virtuell racing i kombination med verklig motorsport, vilket kan uppmuntra fler människor att prova på den här typen av spel eller investera i en simuleringsplattform.

I vilket fall som helst är lanseringen av Gran Turismo-filmen en händelse som inte får missas av fans av racingspel och film. Denna spelfilm ger en unik möjlighet att upptäcka historien om Jann Mardenborough och hans väg till professionell motorsport. Filmen lovar att bli en fängslande upplevelse för alla som någonsin har drömt om att sätta sig bakom ratten på en racerbil.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKET FÖR UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar