Välj en sida

Jimmy Broadbent går samman med MOZA Racing: ett hisnande samarbete som garanterat kommer att ge spänning!

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Världen av racingsimuleringar har genomgått en stor utveckling under de senaste åren. Racingspel och simulatorer blir allt populärare och tävlingar i simulerad racing följs nu av miljontals fans runt om i världen. I denna ständigt föränderliga värld har Jimmy Broadbent och MOZA Racing beslutat att gå samman för att erbjuda fansen en oförglömlig racingupplevelse.

MOZA Racing är ett kinesiskt företag som specialiserat sig på tillverkning av utrustning för racingsimulering. Man lanserade nyligen sin 21Nm R21 direktdrivna hjulbas, som anses vara en av de bästa simuleringshjulen på marknaden. Det finns också en rad tillbehör som ES-ratten och HGP H Pattern-växelspaken för en ännu mer uppslukande spelupplevelse.

Samarbetet mellan Jimmy Broadbent och MOZA Racing syftar till att ta upplevelsen av racingsimulering till en helt ny nivå. MOZA Racing blir sponsor för Jimmy Broadbent, en av YouTubes mest populära innehållsskapare av racingspel med över 800 000 prenumeranter, när det gäller racing och innehållsskapande.

I ett uttalande nyligen uttryckte Jimmy Broadbent sin entusiasm över att arbeta med MOZA Racing i år i både simulerings- och verklighetstävlingar. Han underströk MOZA:s smittande passion för racing och sa att han såg fram emot att se vad framtiden har att erbjuda dem. Fans av simuleringsracing kan se fram emot en oförglömlig racingupplevelse tack vare detta partnerskap.

MOZA Racing lyfte fram sitt partnerskap med Jimmy Broadbent genom att visa sitt varumärke på hans racinghjälm vid ett test av den klassiska Ford Mustangen på Silverstone med Alex Brundle, samt vid ett kartingtävling på Buckmore Park. Detta är ytterligare ett bevis på det förtroende MOZA Racing har för detta partnerskap och för Jimmy Broadbents expertis inom världen av simuleringsracing.

Förra året vann Jimmy Broadbent den brittiska Praga Cup tillsammans med Gordie Mutch. Även om han nu äger denna bil, deltog han inte i efterföljaren till Britcar Prototype Cup. Dess racingplaner för 2023 har ännu inte avslöjats, men med detta nya partnerskap kan fansen se fram emot en otrolig racingupplevelse.

Partnerskapet mellan Jimmy Broadbent och MOZA Racing är goda nyheter för fans av simuleringsracing. De två företagen delar det gemensamma målet att ta racingsimuleringen till en helt ny nivå och ge fansen en exceptionell och oförglömlig resa.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKET FÖR UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar