Välj en sida

Rennsport är nu tillgängligt i Open Beta!

Sim Racing FR

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Competition Company och Teyon har precis lanserat den öppna betaversionen av Rennsport racingsimuleringsspelet som bokstavligen har legat i startgroparna alldeles för länge. Denna sim-racingtitel kommer att ta disciplinen till nya horisonter, särskilt som vi vet att det inte finns många simuleringsspel inom området, även om kvantitet verkligen inte betyder mångfald, eller ens ibland kvalitet.

Som vi diskuterade i en annan artikel har Rennsport varit under utveckling under en längre tid. Men i slutet av 2023 hade titeln gått över till den slutna betaversionen med ett utvalt antal tävlande på PC. Och som jag nämnde förväntade jag mig att Rennsport skulle gå open beta under andra halvan av 2024 till förarnas glädje. Och vet du vad? Rennsport finns tillgänglig i öppen betaversion den 10 juli 2024 påEpic Game Store. Syftet med detta är inte att erbjuda spelet till allmänheten för att se om det finns några buggar, utan främst att testa titelns serverinfrastruktur. Med andra ord vill studiorna se om deras utrustning och system är tillräckligt starka för att hantera tusentals spelare samtidigt.

Vad mer har vi lärt oss om Rennsport?

Efter att ha dissekerat bilderna från Open Beta-trailern kan vi se att det kommer att finnas ett nytt tillskott till listan över banor som kan köras: Green Hell och dess 26 km kurvor, hopp och andra tekniska passager. Naturligtvis kommer du fortfarande att kunna köra på de stängda betabanorna – Daytona, Goodwood, Road Atlanta, SPA och Nurb GP, för att bara nämna några.

När det gäller bilarna kommer det fortfarande att finnas de som finns i den stängda betaversionen, till exempel BMW M4 GT, Porsche 911 GT3 R (992), Mercedes-AMG GT3 2020, Audi R8 LMS GT3 Evo II, Porsche 911 GT3 Cup och några andra modeller av racingfordon. När det gäller de nya tilläggen är det dock fortfarande oklart. I trailern finns det egentligen inga bilar som inte redan fanns med i den stängda betaversionen, men jag tänker att det förmodligen kommer att finnas nya fordon att köra.

Ett annat intressant tillägg är nattracing och några avancerade funktioner som är specifika för det öppna djuret. Som ett resultat av detta kan vissa av banorna köras på natten, vilket är goda nyheter för fans av uthållighetsracing. När det gäller racing i allmänhet kommer Open Beast att ha startfält med 24 förare, tävlingar i flera klasser och även pitstop kommer att införas.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKET FÖR UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar