Välj en sida

Den Xbox-kompatibla MOZA R3 gör sin stora lansering!

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Den kinesiska tillverkaren av sim-racing-enheter Moza har blivit populär på mindre än fyra år, och det är en bedrift i en så konkurrenskraftig bransch. Vi har andra spelare som har tagit år (mer än 10 år) för att göra sitt märke och övervägas för eventuell inställning av racing.

Denna uppgång på listorna har dock inte skett av en slump. Nej, långt därifrån. Mozas team är inte bara duktiga inom sina respektive områden, utan har också en stor passion för motorsport och en gedigen erfarenhet av tillverkning av motorer och elektronik. Moza Racing är en del av ett företag som har tillverkat kamerastabilisatorer i över 10 år.

Moza-sortimentet omfattar för närvarande 6 Direct Drive-kedjestag, ett antal rattar och pedaler samt annan kringutrustning som instrumentbrädor, växlar, handbromsar och mycket mer. Även om det i absoluta tal inte är mycket jämfört med konkurrenterna, särskilt när det gäller rattar, är det ändå tillräckligt för en genomsnittlig förare.

Som ett ungt företag kan du föreställa dig att dess produkter är helt PC-kompatibla. Och detta är fallet för varumärkets basvaror. Den lilla DD R3-basen är PC-kompatibel, men den är licensierad för Xbox, och jag vet verkligen inte hur Moza fick tag på chip för Microsofts konsoler. Vissa spelare har varit med i spelet länge och har fortfarande inte lyckats uppnå konsolkompatibilitet. Men det är inte poängen.

R3 Moza tillkännagavs för flera månader sedan, och på varumärkets webbplats står det fortfarande “kommer snart”. Nu är väntan äntligen över och R3-paketet finns nu tillgängligt. Paketet innehåller R3-basen, som utvecklar 3,9 nm toppvridmoment, en Xbox-specifik ES-ratt (som egentligen bara är en billigare variant av standard PC-ratten), en SR-P Lite-pedalbräda och en bordsklämma för att fästa allt på möbler.

R3-basen utgör Moza Racings första inträde i Microsofts ekosystem, tack vare kompatibiliteten med Xbox One och Series X/S. Om du har den amerikanska jättens senaste konsol, eller till och med den tidigare, kommer du att kunna njuta av en mängd sim-racingtitlar, inklusive Forza Horizon och Motorosport, AC, ACC och många andra.

Jag bör påpeka att R3-paketet är ett instegspaket, så du bör inte förvänta dig en superb återgivning av effekterna och andra detaljer i fysikmotorerna. I absoluta termer är basen ganska bra och kommer lätt att göra dig lycklig i sim-racing. Dessutom säljs paketet för cirka 400 euro, vilket är ett mycket attraktivt pris för Direct Drive.

Läs vår fullständiga recension av MOZA R3-paketet

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKET FÖR UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar