Välj en sida

Black Friday Fanatec 2023 : Kampanjer upp till 47% rabatt

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Black Friday-veckan har precis börjat på Amazon France, och erbjudandena strömmar redan in med några hisnande erbjudanden. Men perioden med reor och mycket attraktiva erbjudanden är inte bara begränsad till e-handelsjätten, eftersom tillverkare av kringutrustning för simracing också är med på noterna för att öka sin försäljning i slutet av året.

En av de stora spelarna är vårt tyska favoritmärke för kringutrustning för simracing, som planerar att ge konkurrenterna en match – Fanatec, naturligtvis. Som du vet erbjuder den tyska jätten inom simracing en omfattande katalog med kringutrustning. Men med Black Friday 2023 siktar Fanatec på att sätta spiken i kistan för konkurrenterna genom att erbjuda några hisnande erbjudanden, med nya erbjudanden som gäller fram till den 24 november 2023! Jag föreslår att du tar en titt på denna artikel, som kommer att uppdateras dagligen.

Fanatec-kampanjer för Black Friday 2023

Podium DD2 bas för 799,95

Vi börjar med en av världens bästa Direct Drive-baser, Podium DD2, med ett vridmoment på 25 nm, sublim finish, nya QR2 Base Side-detaljer och en mycket sober design, allt för 800 €. Den här basen är perfekt för förare som har en Fanatec-installation och är ute efter det allra bästa när det gäller kraft, känsla och inlevelse, och den tyska jätten inom simracing säljer den till dig för nästan halva priset. Det är en möjlighet som du måste ta vara på snabbt!

Podium Racing Wheel RS-paket för 999,95 euro

Nästa paket från Fanatec innehåller en Podium DD1 med QR2 Base Side, en ClubSport RS-ratt och en QR2 Wheel Side, allt för 999,95 euro i förbeställning, med leveransstart den 30 november 2023.

I grund och botten är det enkelt: det är Podium DD1, som spottar ut 20 nm maximalt vridmoment i Fanatec-stil. Den är tunn, kraftfull och mycket exakt för simracing. Ratten kommer från ClubSport-serien och är tillverkad av läder, kolfiber och aluminium. Den är mycket premium, rund med en diameter på 32 cm, och dessutom mycket vacker. Dessutom har Fanatec inkluderat QR2 hjulsida i detta paket.

Podium Racing Wheel BMW GT2 V2-paket för 999,95 euro

Detta paket innehåller Podium DD1-basen, QR2 Wheel Side och en ny ratt för ClubSport BMW GT2, också för 999,95 euro, med samma förväntade leveransdatum. Ratten är typisk GT, med alcantara, metall och massor av knappar, och är dessutom licensierad av BMW.

Detta paket är helt perfekt, eftersom Podium DD1 ensam kostar 1 000 euro. Enkelt uttryckt: Du får en ratt och QR2 Wheel Side mer eller mindre gratis.

CSL Elite Pedaler V2 för 199,95

Denna affär gick igenom den 18/11/2023 och gäller en utmärkt Load Cell pedalboard, CSL Elite Pedals V2. För bara 199,95 € får du 3 pedaler, 2 av dem (gaspedal och kopplingspedal) med magnetiska sensorer för tillförlitlig och exakt avläsning av förarens signaler, och en Load Cell-bromspedal som kan absorbera upp till 90 kg bromskraft i 2 steg (fjäder och elastomer), allt i en ny aluminiumdesign och lackerad i matt svart med struktur.

Detta vevparti kostar normalt 100 euro mer, eller 299,95 euro, och anses av många cyklister vara det bästa valet för dem som letar efter ett bra vevparti med lastceller för inte alltför mycket pengar. Men med detta Black Friday-erbjudande är det inte längre en Go To, utan en Must Have! Ta chansen innan lagret tar slut, så har du ditt pedalbord inom 4 till 7 dagar efter beställningen.

ClubSport Shifter med USB-adapter för 159,95

Erbjudandet den 19 november 2023 gäller en av de bästa växlarna som finns på marknaden, ClubSport Shifter, med USB-adapter. Denna sim-racing-enhet kostar normalt 260 euro, men har för närvarande 43 % rabatt och kostar bara 160 euro, med en RJ12- till USB-adapter som ingår i erbjudandet.

ClubSport Shifter V1. 5 är en hybridväxelspak med sekventiellt läge och H-mönster för dem som föredrar att växla själva, vilket är mycket mer old school. Dess konstruktion helt i metall ger den ett unikt utseende, med svart lack och minimalistisk design. Den här enheten är ett måste för dig som gillar rally, touring racing eller manuell växling i allmänhet. Dessutom har du omedelbar tillgänglighet på detta Black Friday-erbjudande, med en leveranstid på mellan 4 och 7 dagar.

ClubSport ratt F1 med och utan paddelmodul för 499,95 euro och 399,95 euro

Detta är ett nytt inslag i Fanatecs simracingkatalog, och mer specifikt i ClubSport F1-rattens sortiment. Denna ratt är ett mellanting mellan en F1 V2 och F1 V2.5, med smidd kolfiber, en sublim design, en rektangulär form och en diameter på 27 cm. Det blir ditt nya vapen för att krossa varvtider i F1 eller långloppsracing, eller till och med GT.

Den lilla skärmen visar telemetriska data om ditt fordon, och kontrollerna finns där för att göra praktiskt taget allt. Baktill har du den helt nya QR2 Wheel Side, och du kan antingen välja ratten med 6-paddelmodul för 499,95 euro, eller välja den utan (2 kolfiberpaddlar) för 399,95 euro. Det är upp till dig att avgöra vilka behov du har när det gäller simracing.

ClubSport Pedaler V3 Ultimate för €299.95

Detta är ett av Fanatecs bästa pedalbord och priset har sjunkit med 200 euro. Jag talar naturligtvis om ClubSport Pedals V3, med dess Damper och Brake Performance-kit för bara 299,95 euro, samma pris som en CSL Elite Pedals V2!

ClubSport V3 kostar 400 euro som standard, med ytterligare 100 euro för anpassningskit. Med denna Load Cell-enhet (som kan ta 90 kg kraft, justerbar) och dess helt enkelt sublima design, kommer du inte bara att kunna förbättra din sim-racingkörning avsevärt, utan du kommer också att kunna sätta nya varvtider konsekvent. Dra nytta av denna stora kampanj för att uppgradera din sim-racing setup med detta magnifika, högpresterande pedalbord från Fanatec.

Uppgraderingssats för CSL DD för 169,95 euro

För erbjudandet den 21 november 2023 erbjuder Fanatec ett uppgraderingspaket för 2 kringutrustningar: CSL DD-basen och CSL-pedalerna. Paketet innehåller ett 5 nm boost-kit för CSL DD-basen, vilket ger den 8 nm vridmoment, 3 pedalplattor för CSL-pedalerna och Load Cell-kitet för samma pedalplatta, vilket gör den till ett riktigt vapen för att krossa varvtider i sim-racing.

Detta paket är perfekt för dig som redan har en 5 nm CSL DD-bas och CSL-pedaler och vill uppgradera för bara 170 euro. Enbart det grundläggande boost-kitet kostar 150 euro, vilket ger dig 2 uppgraderingar för praktiskt taget ingenting. Ett erbjudande du inte får missa, med en leveranstid på 4 till 7 dagar.

Tillbehör till ratten

Under den sjunde dagen av Black Friday-erbjudanden erbjuder Fanatec tillbehör till rattar och 2-hjuliga fordon till låga priser. Tillbehören inkluderar Podium Endurance knappmodul, ClubSport kolfiberpaddlar och knapp- och klistermärkessatsen. Återigen är detta mycket mer en kampanj för att uppgradera en installation som du redan har från Fanatec, och inte ett fynd för ny utrustning och kringutrustning.

När det gäller priserna kostar Podium-knappmodulen nu 150 euro istället för 200 euro, ClubSport-kolfiberpaddlarna (som det förresten finns 2 av) kostar 70 euro istället för 100 euro, och knapp- och klistermärkessatsen kostar 5 euro istället för 30 euro.

Podium Wheel Rim Porsche GT3 Cup rattar (läder och alcantara) för 99,95

Det är den verkliga affären om du frågar mig. I sitt Black Friday-erbjudande den 23 november 2023 erbjuder Fanatec 2 sublima officiellt licensierade Porsche-rattar för väldigt lite pengar. Du får alltså Podium Wheel Rim Porsche GT3 Cup i läder och alcantara för bara 100 euro, istället för 150 euro. Det är ett fynd, särskilt om du redan har dragit nytta av Podium DD2 baskampanjen.

Leveranstiden för dessa erbjudanden är densamma som för de övriga, dvs. 4 till 7 dagar. Satsa på detta hjul, det är sublimt!

ClubSport Universal Hub V2 (Xbox) för 249,95

De fantastiska kampanjerna fortsätter hos Fanatec, och den här gången är det en superb hubb från ClubSport-serien som får se sitt pris sjunka med €70! Jag talar naturligtvis om ClubSport Universal Hub V2 för PC, Playstation och Xbox.

Med den här kringutrustningen kan du få alla Xbox-kontrollknappar placerade på ett sätt som påminner om Lamborghini-rattar, med 2 stora paddlar på baksidan och metall QR1, en liten LED-skärm ovanpå, utmärkt anpassning, och allt för bara 250 euro.

ClubSport Sparco skyttelbussningar € 139,95

Fanatec har precis presenterat sina senaste Black Friday-erbjudanden, inklusive ett helt sortiment av ClubSport-skyttelcocks som utvecklats i samarbete med Sparco.

Den tyska jätten erbjuder oss ClubSport Sparco Rally-ratten, som är rund med alcantara, för 139,95 euro. Det finns också Sparco Fomula-ratten från ClubSport-serien för 139,95 euro, en ganska unik design måste jag säga.

2 andra skyttelkylor finns också i specialerbjudandet, och det är ClubSport Sparco GT, som har en platt topp och botten, perfekt för många tävlingar, och ett pris på 139,95 euro. Och för kartingfans, vilket är första gången för Fanatec, kostar Sparco Karting-ratten 139,95 euro.

Sparco rattar med nav

Fanatec fortsätter på samma spår och erbjuder rabatter på 4 andra ClubSport-hjul som utvecklats tillsammans med Sparco, alla med nav. Det är Sparco Rally Sweden med sin sublima design och unika frontpanel för 559,95 euro. Vi har även Sparco GT med universalnav och för Xbox för 379,95 € respektive 389,95 €. Dessa två rattar är identiska, med undantag för navet, som bara byter knappar.

Vi har också en annan Sparco GT-ratt, men den här gången med ett CSL-nav för 199,95 euro. Om du letar efter ett nytt hjul är det här årets erbjudande!

ClubSport Handbroms V1.5 för 109,95

Vill du köra drifting eller älskar du att glida på grus? Fanatec är på din sida med sin ClubSport Handbrake V1.5, som sjunker i pris till bara 109,95 euro, vilket gör den till ett måste för sim-racing om du har en specifik inställning.

ClubSport Formula V2.5X ratt med eller utan paket

Vi avslutar med ytterligare en ratt från ClubSport-serien, men den här gången är den tillverkad av kolfiber och är specifik för Formula racing tack vare sin rektangulära form, som är mycket uppskattad inom sporten.

Under Black Friday kostar denna ratt €199,95, en minskning med 43%, och om du tar den med en 5nm CSL DD-bas kostar paketet €479,95, vilket är ett utmärkt erbjudande som du inte får missa.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKET FÖR UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar