Välj en sida

Fanatec specialerbjudande: CSL DD drar nytta av en fantastisk kampanj

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Det är inte ovanligt att de stora namnen inom simracingbranschen erbjuder rabatter på sina flaggskeppsprodukter, vilket är fallet hos Logitech med dess G29 och G923 som normalt säljs för 430 € inkl. moms, men som vanligtvis finns för cirka 350 € på varumärkets webbplats, även om dessa produkter ibland är betydligt billigare någon annanstans.

Det måste sägas att reaperioderna oftast är de perioder då människor gör sina inköp av uppenbara skäl att spara pengar. Det är enkelt: om en produkt är billigare har du råd med fler alternativ med en specifik budget. För sim-racing är det exakt samma sak. Med en budget på cirka 400 euro var alternativen ganska begränsade för ett högpresterande paket med märkesvaror; endast Logitech G29/G920 och Thrustmaster T300RS/GT kunde övervägas, med tanke på att de säljs för mindre än 400 euro. Men det har just förändrats med den nya kampanjen för Fanatec som ger oss sin CSL DD från 5 nm till bara 199,95 INKL. MOMS (inklusive leverans) om du väljer den med ratt och pedaler, vilket ger dig en komplett, högkvalitativ utrustning för bara 399 €, inklusive moms och leverans.

Vad innebär den nya Fanatec-befordran?

Precis som i mode- och konfektionsvärlden utnyttjar tillverkarna av simracingutrustning reaperioder för att sälja fler produkter till oslagbara priser. Detta är fallet med Fanatecs nya kampanj för Ready2Race-paketet, som inkluderar en 5nm CSL DD-bas och en ratt och pedaler att välja från tillverkarens omfattande katalog.

Du kan till exempel få CSL DD, en CSL-ratt P1 V2 och CSL-pedaler för 399,85 euro inklusive leverans, vilket är ett helt overkligt pris. Grundpriset för CSL DD är 350 euro, men med den här kampanjen – eftersom rabatten gäller grundpriset, även om du kan hitta andra produkter till lägre pris – sparar du cirka 150 euro.

Men det är inte allt! Proffs på simracing som inte är nöjda med CSL:s 5 nm vridmoment kan köpa boost-kitet, som ökar basmodellens kraft till 8 nm, för bara 100 € mer! Lägg till 150 euro och du har en lastcellssats för CSL-pedalerna, som tar din inställning från enkel till mycket realistisk, så att du kan sätta fantastiska varvtider på banor över hela världen.

Du hittar allt du behöver på Fanatecs webbplats, och mer specifikt i avsnittet Ready2Race-paket. Är du inte nöjd med grundpaketet? Du kan konfigurera den du gillar bäst med Fanatec. Om du gillar GT och F1 kan du sätta dig bakom ratten på CSL McLaren GT3 V2 för bara 80 pund mer. Du har också möjlighet att välja en pedalboard mellan, förutom de andra, CSL Pedal (standard eller Load Cell) eller Elite Pedals V2, som är mycket överlägsen när det gäller kvalitet, känsla och känsla. Och det är inte begränsat till svänghjulen och pedalerna, för även basmodellen kan konfigureras för 5 eller 8 nm vridmoment tack vare boostkitet, och på den sista punkten (CSL DD i 8 nm) sparar du över 200 euro om du jämför med det ursprungliga priset.

Är dessa specialerbjudanden värda omvägarna?

Ja, det kan man säga! Såvitt jag vet kommer du inte att hitta en högkvalitativ, högpresterande och kommunikativ Direct Drive-bas för mindre än 200 € inkl. moms, även om du köper från kinesiska webbplatser som säljer skattefria produkter utan leveranskostnader. Med dessa nya erbjudanden har Fanatec slagit till hårt och konkurrenterna kommer att få svårt att reagera.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKET FÖR UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar