Välj en sida

Next Level Racing F-GT : Test och omdöme

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Next Level Racing F-GT

Fördelar

 • Två förarpositioner (F1 och GT) och en hybridposition
 • Bra valuta för pengarna
 • Kvalitetsmaterial och ett robust chassi i kolstål
 • Ergonomiskt utformad för komfort med ett vadderat skålat säte
 • Kompatibilitet med de mest populära märkena som används i Sim-racing
 • Justerbar ratt, växelspak, pedaler och säte

Nackdelar

 • Skrymmande och tunga, vilket kan vara svårt att flytta runt
 • Inte lätt att installera och risk för problem med skruvarna med tiden
 • Ingen skärmsupport ingår, vilket innebär en extra kostnad.

När man börjar få smak för videospel, och Sim-racing i synnerhet, är en enkel ratt på ett skrivbord med en rullstol som racingstol lite begränsande när det gäller realism.

Dagens simuleringssäten ger en otrolig inlevelse i motorsporten och återskapar miljön och känslorna hos en riktig professionell förare.

Det finns många märken och ännu fler cockpitmodeller. Om du har bestämt dig för att köpa en, ställer du dig förmodligen många frågor och tvekar om vilken sits du ska investera dina pengar i.

När det gäller realism är Next Level Racing F-GT en modell med ett mycket gott rykte. Så vi bestämde oss för att testa den åt dig och berätta allt som finns att veta om denna cockpit.

I den här artikeln listar vi modellens egenskaper, berättar om dess fördelar och nackdelar, berättar vem vi rekommenderar den till och berättar var och hur mycket du kan köpa den för.

Egenskaper hos Next Level Racing F-GT

nästa nivå f gt

Next Level Racing F-GT innehåller följande tillbehör:

 • Ram, sits och sitsreglage.
 • Växelspakens stöd kan monteras på vänster eller höger sida.
 • En stödkudde för ländryggen.
 • Skruvar för montering av alla komponenter.
 • En Buttkicker Gamer 2-adapter.
 • Höjdjusterbara skruvfötter.
 • Monteringsanvisning.

Här är en lista över de viktigaste egenskaperna hos denna modell:

 • Next Level Racing F-GT cockpit är tillverkad av kolstål, laserskuren och robotsvetsad i matt svart för en finish av högsta kvalitet. Den innehåller också en Premium racingstol.
 • Denna cockpitmodell har två positioner. Du kan välja mellan en Formel 1- eller GT-position, med en snabb och enkel omställning.
 • Denna simuleringssits används av tusentals människor runt om i världen, inklusive professionella piloter. Denna cockpit användes även av Real Esport-teamet för världsmästerskapet i GTR Endurance eRacing, som de vann.
 • Hjulen, pedalerna och växelspaken är fullt justerbara. Det finns 3 nivåer av vinkeljustering för hjulet, pedalerna och sitsen, med 8 höjdjusterbara fötter som skruvas fast i ramen.
 • Konstruktionen av Next Level Racing F-GT är mycket solid, eftersom denna modell har utformats för att stödja direktdrivna hjul och pedaler i toppklass.
 • Denna modell är ergonomiskt utformad, vilket gör sätet mycket bekvämt och lämpligt för långa resor.
 • Next Level Racing F-GT är förborrad och kompatibel med praktiskt taget alla modeller från stora märken som Logitech (G27, G29, G920…), Thrustmaster(T-GT 2, T300RS…), Fanatec, etc.
 • Denna modell är kompatibel med Next Level Racing-golvmattan, F-GT-skärmfästet, låsbara hjul och många andra tillbehör som säljs separat.
 • Next Level Racing F-GT-sätet har två storleksalternativ:
  I F1-läge: 170 x 60 x 100 cm.
  GT-läge: 140 x 60 x 125 cm.
 • Vikt: 45 kg (vikt av levererat paket)

För vilken typ av person?

Next Level Racing F-GT simuleringssäte är en F-GT-modell i mellanklassen, utformad för professionell användning, men också för amatörspelare som vill uppleva professionell racing från bekvämligheten av hemmet.

Det faktum att denna cockpit erbjuder ett 2-i-1-läge innebär att det finns något för alla, oavsett om du är en F1- eller GT-entusiast.

Denna modell av sits är lämplig för spelare i alla åldrar och storlekar. Det enda kriteriet är vikt. Den maximala lastkapaciteten för denna modell är 130 kg.

Fördelarna

next level racing f gt cockpit

Som namnet antyder är en av de stora styrkorna med Next Level Racing F-GT att man kan välja mellan två körpositionermed snabb och enkel justering. F motsvarar positionen för Formel 1 och GT motsvarar strokepositionen för Gran Turismo. Denna cockpit kommer inte att begränsa dig i ditt val av tävlingar.

Du kan till och med spela i den så kallade“hybridpositionen“, där sätet är i GT-läge men pedalerna är i Formel 1-läge.

Valuta för pengarna är en annan fördel med Next Level Racing F-GT. Materialen som används vid tillverkningen är av högsta kvalitet och mycket solida. Chassit är stabilt och robust, tillverkat av kolstål med en extraordinär finish.

Dessutom är den mycket ergonomiskt utformad, vilket gör den till en mycket bekväm sittplats. F-GT-modellen från Next Level Racing erbjuder ett mycket bra säte, där du kan tillbringa timmar utan att känna något obehag. Den har ett vackert vadderat skålat säte som till och med har en kudde med ländryggsstöd. Och komforten slutar inte där, eftersom den förbättras ytterligare med alla möjliga justeringar.

Next Level Racing F-GT har utformats och konstruerats för maximal komfort, och varje del av cockpiten har utformats för att vara perfekt justerbar.

Du kan justera djupet och lutningen på din simuleringsratt, precis som du kan justera växelspakens stöd för fransk eller engelsk körning.

Sätet är också höjdjusterbart, liksom pedalenheten, som kan lutas, men som också är mycket bekväm. Next Level Racing F-GT ger dig optimal justerbarhet och konfiguration.

En annan fördel med detta säte är dess kompatibilitet med de mest populära märkena som används i Sim-racing. Alla cockpitstöd (ratt, växelspak, pedaler) är förborrade och anpassade för att passa din utrustning, oavsett om den kommer från Logitech, Fanatec, Thrustmaster eller andra.

 

Dess nackdelar

En av de största nackdelarna med Next Level Racing F-GT är att den tar mycket plats. Dess struktur är mycket tung, med en vikt på 45 kg, så att flytta den är inte något du kan göra enkelt. Och det tar oundvikligen plats. Men om du känner för det har hålen förborrats för att passa hjul.

Vi har själva upplevt det och kan berätta att det inte är lätt att installera. Du måste verkligen ta dig tid, läsa manualen i detalj och vara mycket försiktig när du skruvar i de olika komponenterna.

Ett problem med skruvarna som uppstår med tiden har rapporterats av vissa spelare. Även om detta inte verkar vara fallet för alla, ifrågasätter det hållbarheten hos denna cockpit.

Vi beklagar också att ett skärmfäste inte ingår i Next Level Racing F-GT, eftersom det för oss är ett oumbärligt tillbehör. Du måste ta hänsyn till detta när du beräknar din budget för all din utrustning.

 

Var kan du köpa den och för hur mycket?

Varumärket Next Level Racing erbjuder inte möjligheten att köpa utrustning på sin webbplats. De tillhandahåller dock en lista över sina officiella återförsäljare, som du kan hitta på Amazon.fr, till exempel.

Det finns också webbplatser som säljer begagnade produkter, där du ibland kan hitta bra möjligheter. Men se upp för erbjudanden som är alltför frestande. Vi rekommenderar att du är mycket uppmärksam på cockpitens skick om du väljer att köpa den begagnad.

Slutsats

Next Level Racing F-GT är en perfekt cockpit om du letar efter ett säte med både Formel 1- och GT-positioner.

Enligt vår mening är det en modell som visserligen är klumpig, men framför allt är den mycket stabil, robust och erbjuder också stor komfort under spel tack vare sin ergonomiska design och kvalitetsmaterial.

Det faktum att den används av proffs inom e-racing för officiella tävlingar talar sitt tydliga språk om dess kvaliteter.

Sammanfattningsvis är detta en simulatorstol som ger mycket bra valuta för pengarna, en av de bästa på marknaden för playseats i denna prisklass.

Next Level Racing F-GT

Den bästa cockpiten med dubbla positioner på marknaden

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKET FÖR UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar