Välj en sida

George Russell Simracing-installationen

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Följ med bakom kulisserna i den spännande världen av bilsimulering med George Russell och hans hisnande setup! Den unge brittiske föraren öppnar dörrarna till sitt ultrahögpresterande spelområde för att låta oss ta del av Simracings fängslande och beroendeframkallande värld. Gör dig redo att ta ratten med honom, när vi i detalj utforskar den högteknologiska utrustningen, de unika knepen och de professionella racinghemligheterna som har gjort det möjligt för George Russell att väcka alla sina sinnen på den virtuella banan!

George Russells engagemang i virtuell motorsport

George Russell är en av Formel 1:s mest lovande unga förare, men innan han blev en del av racingeliten gjorde han sig ett namn i simracingvärlden. Redan i tidig ålder visade George intresse för racingsimuleringsspel och tillbringade timmar med spel som Truck Simulator och Gran Turismo.

År 2020 gick George med i simracing-communityn på Twitch under pseudonymen GR63, där han snabbt blev populär när han spelade spel som F1 2020. Men det var vid välgörenhetsevenemanget Race for the World, som organiserades av Charles Leclerc, som han fick uppmärksamhet från simracingfans över hela världen.

George gjorde sin officiella debut i virtuell tävling med GP-tävlingarna i Vietnam och Albert Park (Kanada), där han snabbt visade sina färdigheter genom att vinna pallplatser i båda tävlingarna. Även om övergången från simulator till verklig bana kan verka svår, har George använt simracing som ett sätt att finslipa sitt hantverk och arbeta med sina körkunskaper.

Hans tidiga dagar inom simracing belyste också hans beslutsamhet och hårda arbete för att uppnå excellens. Han fortsatte att investera i simracing och försökte ständigt förbättra sina prestationer och lära sig av sina misstag. Tack vare sitt hårda arbete och sitt samarbete med Williams E-Sport-teamet vann George Spaniens GP och följde upp det med fyra segrar i rad.

Idag anses George Russell vara en av världens bästa simracingförare, med en lojal skara fans som följer varje steg han tar online. Även om han sedan dess har nått ännu högre höjder inom motorsporten, var hans tidiga dagar inom simracing en språngbräda för hans karriär och visade att han var beredd att arbeta hårt för att uppnå sina mål, oavsett vilket område inom racing han befann sig inom.

Presentation av George Russells Simracing Setup

George Russells Simracing-installation är imponerande och ligger i teknikens framkant. Allt börjar med SIMUCUBE 2 ULTIMATE-ratten, som ger oöverträffad precision och återkoppling av professionell kvalitet. Ascher Racing F28-SC-ratten används för sin ergonomiska design och naturliga känsla, som ger exakt återkoppling på banförhållandena.

HEUSINKVELD SIM PEDALS ULTIMATE vevparti är en viktig del av Russells set-up och ger en naturlig bromskänsla med snabb och exakt respons. SIM-LAB P1-X cockpit är robust och anpassningsbar, vilket ger en stabil plattform för all racingsimuleringsutrustning. SPARCO CIRCUIT-sitsen är en tävlingssits i toppklass som ger optimalt stöd och maximal komfort.

Till datorn använder Russell PC Sim Racing Build från november 2021, som har exceptionell processorkraft och toppmodern grafikkapacitet för ultrarealistiska racingsimuleringsupplevelser. Elgatos Stream Deck gör det enkelt att styra streamingapplikationer och verktyg för liveproduktion. Slutligen används Logitech G PRO X-headsetet för dess högkvalitativa ljud, som ger fullständig inlevelse i racingsimuleringsupplevelsen.

Sammantaget är George Russells Simracing-installation en kombination av högkvalitativa komponenter och den senaste tekniken, vilket gör att han kan träna under optimala förhållanden och tävla med världens bästa racerförare online.

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKET FÖR UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar