Välj en sida

Logitech G920 Ratt : Test & Recension

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Idag är det nästan otänkbart att spela racingsimuleringsspel utan en bra ratt. De känslor som vi brukade få från våra joysticks hör till det förflutna. Med dagens nya teknik kan vi uppleva och känna loppet som om vi verkligen satt i en bil.Det är som om vi faktiskt satt i bilen, så varför avstå?

Xbox One Xbox One är en populär konsol, men inte den mest sålda på marknaden. Även om den erbjuder ett antal racingspel som Forza-serien och Project Cars. Så vilken ratt ska du välja för att få ut det bästa av att spela på den här plattformen?

Här har vi bestämt oss för att prata med dig om Logitech G920 rattutformad för att köras på denna konsol. I den här artikeln kommer vi att lista dess viktiga egenskapervi berättar för dig vilken typ av spelare vi rekommenderar den för, vilka är dess fördelar Fördelar nackdelar och vi berättar för dig var och till vilket pris du kan få det.

logitech g920

Funktioner för Logitech G920

Den här Logitech G920 ratt är en mellanklassmodell, tvillingbror till varumärkets G29, utvecklad för att köras på Xbox och PC.

Här är en lista över de viktigaste egenskaperna hos denna modell:

 • Utgivningsår: 2015
 • Logitech G920 är en ratt som mäter 28 cm i diameter, klädd i handsytt läder handsytt läder som påminner om vissa lyxbilar, med en plastbas och metallram.
 • Denna modell är utrustad med två stora växlar i rostfritt stål för växling av växlar.
 • G920 har 13 anpassningsbara knapparDessa inkluderar LB- och RB-knapparna, knapparna Visa, Alternativ och Xbox samt LSB- och RSB-knapparna.
 • Ratten Logitech G920 erbjuder en rotation på upp till 900°.Det innebär att du kan vrida upp till två och en halv gång för större precision i banan. Svänghjulet har utformats med anti-kickbackutrustning, inklusive kullager i svänghjulskolonnen, samt en Sensor för styrning med hall-effekt för att spåra rattens rörelser.
 • Denna Logitech-modell är utrustad med ett kraftåterkoppling och spiralväxelsystem med två motorer för smidig för mjuk, tyst styrning och den mest realistiska körupplevelsen.
 • G920 inkluderar en trepedaligt vevparti i rostfritt stål med en metallram som innehåller broms, koppling och gaspedal. Spänningen och avståndet mellan pedalerna kan justeras.
 • Logitech G920-ratten är kompatibel med Xbox Series X|S, Xbox One, PC och Macoch alla nästa generations spel på dessa plattformar.
 • Denna modell har ett säkert fastsättningssystem med integrerade klämmor och hållbara bultar. Ratten kan monteras på ett bord, skrivbord eller en racingsimulator.
 • Ratten Logitech G920 är trådbunden och ansluts via en USB-kabel.
 • Mått: 45 x 32,3 x 33,3 cm (L x B x H)
 • Rattens vikt: 2,2 kg / Pedalernas vikt: 3 kg

För vilken typ av person?

Med tanke på priset tenderar vi att anse att Logitech G920-ratten är mer inriktad på regelbundna och passionerade användare. Men enligt vår mening är den lika lämplig för nybörjarspelare som vill prova på racingsimulering och har råd med det.

G920 från Logitech är en ratt som är passar alla storlekarBåde pedalerna och paddlarna är justerbara, och ratten med en diameter på 28 cm passar händerna påvuxna eller ettbarns.

Fördelarna

Tack vare vårt test kunde vi upptäcka skillnaderna mellan G920 från sin tvillingbror, G29, och framför allt, vilka är fördelar med den här modellen.

Först och främst tyckte vi att designen på Logitech designen på Logitech G920-rattensom vi anser vara ännu mer klassad än den för G29. Rattens byggkvalitet och materialval är utmärkta och ger ratten ett elegant och realistiskt utseende.

Ergonomi för rattär också en framgång. Ratten är lätt och behaglig att hålla i och ger tillgång till ett brett utbud av funktioner tack vare de många knapparna, vars positioner har utformats för optimal komfort och funktionalitet.

Återigen har Logitech fördelen att erbjuda bra valuta för pengarna. bra valuta för pengarna med modellen G920. Detta är en ratt med utmärkt byggkvalitet. Läderälskare kommer att bli förtjusta. Det är en förändring från det gummi som används av alla konkurrenter på marknaden och det visar att kvaliteten på denna modell ligger i den övre delen av sortimentet.

För oss är en av de största fördelarna med Logitech G920 dess pedalbord med tre pedaler, som verkligen sticker ut från mängden.

logitech g920 vevparti

Den är ganska tung, vilket innebär att den är mycket stabil under spel. Det är också bra att kunna justera avståndet mellan pedalerna. Den är riktigt bekväm, så du kan spela i många timmar utan att känna något obehag.

Till skillnad från många andra rattar på marknaden har Logitechs G920 fördelen att vara kompatibel med Xbox One, Series X|S och PC. Den är enkel att installera och ställa in eftersom den automatiskt känns igen på Xbox, och för PC innehåller ratten programvara som är mycket tillförlitlig och intuitiv, för optimala inställningar som är enkla att göra.

Dess nackdelar

Slutligen har G920-rattenPrecis som sin tvillingbror, G29, har den väldigt lite gemensamt med sin kusin, varumärkets G27-modell. Och den innehåller också ett antalnackdelar.

Det första som gjorde oss besvikna med Logitechs G920-modell var det faktum att dess force feedback är både abrupt och obalanserad. Det dubbla motorsystemet ger en känsla av kraft, men det saknar också tydligt mjukhet, vilket resulterar i torra, bullriga rörelser. Vi noterade också ett problem med förekomsten av en död zon, vilket kan göra förnimmelserna under loppet ganska motsägelsefulla.

Vi upptäckte också att lädersömmarna lädersömmar på ratten på ratten till Logitech G920 var ganska grova. När vi rörde vid den kände vi dessutom en viss ojämnhet under tummarna, vilket kan vara ganska obehagligt när du springer. Vi rekommenderar att du använder handskar om du, precis som vi, tycker att det är obehagligt att leka med den här känslan.

En annan sak som vi inte gillade med Logitechs G920-ratt var att paddlarna, som måste flyttas för att. Det finns ingen mekanism för att åtgärda dem, vilket vi tycker är lite synd. Vissa spelare, som vi, föredrar fortfarande att ha ett val och andra föredrar att de stannar kvar i samma position, vilket är omöjligt med den här modellen.

Slutligen tycker vi att Logitechs G920-ratt är ett ett ganska högt pris för en modell som kom ut 2015 som varken har växelspak (säljs som tillval för 59,99 euro) eller möjlighet att byta hjul. Med ett grundpris på 399 euro är det inte precis en modell som alla har råd med.

Var kan du köpa den och för hur mycket?

Logitech G920-ratten är tillgänglig för 399 € från varumärkets officiella webbplats. Just nu kan du spara lite pengar på priset om du väljer att köpa det kompletta paketet: Logitech G920 ratt + Driving Force Shifter + G435 headset. Hela paketet kostar 371,33 euro.

Den är också tillgänglig till ett mycket lägre pris från ett antal återförsäljare, inklusive Amazon.co.uk för tillfället.

Du kan hitta Logitech G920-ratten till mycket attraktiva priser på begagnade webbplatser som Le Bon Coin. Var dock mycket försiktig och kontrollera villkoren för ratten för att undvika eventuella bedrägerier.

logitech g920 bild2

Slutsats

Efter vårt test av Logitech G920-rattenhar vi kommit till mer eller mindre samma slutsats som för G29-modellen, eftersom de båda är praktiskt taget identiska.

Precis som sin tvillingbror, är G920-ratten magnifik och ger oss komfort och ergonomi under våra tävlingspass.. Hjulets byggkvalitet och finish, liksom dess otroliga vevparti, verkar motivera den ganska höga prislappen.

Vi är dock besvikna över att Logitech inte har valt att uppgradera tekniken i sina rattar. G920:s force feedback har allvarliga brister när det gäller jämnhet och flyt.

Ratten Logitech G920 förblir, trots allt en modell som gladde oss med sina många fördelar och som vi rekommenderar till dig om du har råd med det kommer du inte att bli besviken.

logitech g920 recension

Logitech G920

En ratt som erbjuder komfort och ergonomi

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza ES : Test & omdöme

Moza ES : Test & omdöme

Moza ESAvantages Plusieurs commandes entièrement paramétrables Finition et matériaux prémiums Excellente ergonomie...

Moza FSR : Test & Granskning

Moza FSR : Test & Granskning

Moza FSRFördelar 4,3-tums skärm Finish i kolfiber Många beställningar Nackdelar Något högt pris och vikt Ej kompatibel...

Moza KS : Test & Granskning

Moza KS : Test & Granskning

Moza KSAvantages Volant prémium pour la Formula Structure en métal 4 palettes à l’arrière magnétiques Inconvénients...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKET FÖR UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar