Välj en sida

Heusinkveld Sprint eller Fanatec V3: Vilket pedalbord ska du välja?

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Om du är en Sim-racing-entusiast vet du redan hur viktigt det är med pedalbord är viktiga tillbehör för att förbättra dina spelförhållanden och känslan av realism under loppet.

Du har säkert redan hört talas om varumärkena Heusinkveld och Fanatectvå av de ledande aktörerna inom sektorn för simracingprodukter. Deras pedalbord har ett utmärkt rykte i spelvärlden, men bland deras modeller, vilken är bäst, vilken skulle passa dig bäst?

I den här artikeln har vi beslutat att presentera och jämföra två av våra bästsäljande modeller: Heusinkveld Sim Pedals Sprint och Fanatec ClubSport V3.

Vi kommer att förklara vilka kriterier du bör ta hänsyn till för att bestämma vilken som är rätt för dig och, naturligtvis, berättar vi allt som finns att veta om dessa två vevpartier, deras egenskaper, fördelar och nackdelar.

Fanatec Clubsport V3

fanatec clubsport v3 vevparti

Fanatec ClubSport Fanatec ClubSport V3 vevparti är för närvarande en av de mest populära och använda modellerna på marknaden, och det av goda skäl. detta vevparti är fantastiskt på alla sätt. Det är en dyr modell, men den är fortfarande rimlig när vi jämför den med alla Fanatec-produkter, och framför allt erbjuder den en mycket hög prestandanivå.oöverträffad spelglädje.

Dess elegans tillverkningens kvalitetdess precisionprecision kraft och dess anpassningsförmåga kommer att ge dig så mycket mer kontroll över din bil att det blir svårt att gå tillbaka till att spela utan dessa pedaler, som ger dig en otrolig spelkänsla.

Denna uppsättning är utrustad med 3 pedaler med ytbehandling i metall i en slående svart färg som passar mycket bra med de flesta simuleringsplattformar. Metallstrukturen håller pedalerna styva och säkra under loppet och ger vevpartiet robusthet och hållbarhet.

Den Fanatec ClubSport V3 erbjuder en mängd justeringsfunktioner som gör att du kan ställa in pedalerna efter eget tycke och smak. Ansiktena på de pedalerna kan justeras justeras i en mängd olika konfigurationer, så att alla förare kan hitta det som passar dem bäst.

Detta vevparti innehåller en lastcell (lastcell) som klarar av att stödja 90 kg som kan justeras för att ge dig den fasta känslan hos en formelbil eller den progressiva känslan hos en landsvägspedal.

En av de negativa punkterna med denna modell är att även om Fanatec ClubSport V3 erbjuder en vibrationsfunktion gas- och bromspedaler, stöds detta tyvärr inte av alla spel. stöds inte av alla spel. I slutändan verkar vibrationsmotorerna vara lite fantasifulla, särskilt i spel som iRacing. Detta pedalbord från Fanatec är visserligen en av tillverkarens äldsta modeller, så det saknar några av de stora tekniska genombrott som finns i andra modeller från märket eller dess konkurrenter.

Ändå, för dess värde för pengarnaden Fanatec ClubSport V3 är en mycket bra utgångspunkt. Den erbjuder tillräckligt med känsla och känslighet för att följa med dig under många år i dina racingsimuleringar.

Heusinkveld Sim Pedals Sprint

heusinkveld sprint anmälan

Heusinkveld Sim Pedals Sprint Heusinkveld Sim Pedaler Sprint pedalbordet kan anses vara det bästa pedalbordet som finns, tack vare dess robusthetsin anpassningsförmåga och de känslor som tillhandahålls av dess tre pedalerna.

Heusinkveld Sim Pedals Heusinkveld Sim Pedaler Sprint är tillverkad med absolut precision, med hjälp avlaserskuret stål för att ge både lätt respons och en verkligt robust känsla.

Den har följande egenskaper Load Cell-teknik på alla tre pedalerna som inte slits ut med tiden och som exakt återger den kraft du applicerar på dem.

Detta är en verkligt anmärkningsvärd modell för teknikintresserade förare, eftersom alla pedaler pedaler är fysiskt justerbaramen du kan också programmera pedalers och lasters motstånd, konfigurera dödzoner och utmatningskurvor för att passa dina behov. Denna modell är också kompatibel med SmartKontroll.

En av nackdelarna med vevpartiet Heusinkveld Sprint är attdet tyvärr bara är kompatibelt med PC. Fans av konsoler som Xbox eller PlayStation får tyvärr leta på annat håll.

Det är sant att dessa pedaler har ett högt pris (650-699 euro), men det är också priset för exceptionellt hantverk och högkvalitativa delar. Le Heusinkveld Sprint vevparti är verkligenen överlägsen nivå och erbjuder mycket mer precision än många andra liknande modeller när det gäller pris.

Heusinkveld Sprint VS Fanatec V3: kriterier att ta hänsyn till

För att fastställa Vilken vevpartismodell är rätt för dig?Även om detta är en mycket personlig process känner vi att det finns vissa aspekter av den som är viktiga för oss. viktiga kriterier att tänka på för att säkerställa att du fattar rätt beslut, oavsett om du tvekar mellan dessa två modeller eller med andra vevstakar på marknaden.

Din spelnivå

Hur mycket tid du brukar spendera på pedalbordet och din spelnivå är parametrar att ta hänsyn till när du väljer det pedalbord som är rätt för dig. Beroende på om du är nybörjare på Sim-racing eller ett proffs som är värd eSport-tävlingar, kommer modellerna du vänder dig till inte att vara desamma, och inte heller deras priser.

Anpassningsförmåga

Justerbarheten hos ett vevparti bör alltid vara en av de avgörande faktorerna i ditt beslut. Att kunna styra pedalavståndet framåt, bakåt, från sida till sida och även bromskänsligheten är avgörande för att ge dig mer komfort och göra din racingsimuleringsupplevelse så realistisk som möjligt.

Tillverkningskvalitet

Du vill inte ha en modell som ser tunn eller billig ut eftersom den inte håller måttet om du är ute efter realism och hållbarhet. Du vill ha de bästa materialen som finns tillgängliga inom din budget, så välj alltid pedaler tillverkade av metall med en solid yta för att få dem att hålla längre.

Stabilitet

Det bästa är om vevpartiet har halkfria material för att säkerställa stabilitet, särskilt när du befinner dig i intensiva tävlingssituationer. Pedalerna måste också kunna stå emot ett högt tryck så att de ger ett realistiskt motstånd när de används, som om man körde en riktig bil.

Integrerad teknik

Ju mer avancerad tekniken är i varje komponent i vevpartiet, inklusive lastceller och dämpare, desto högre blir realismen och prestandan.

Kompatibilitet

Helst ska det finnas maximal kompatibilitet med de mest populära konsolerna på marknaden (PlayStation och Xbox) och PC. Men det viktigaste är förstås att den pedalboardmodell du väljer är kompatibel med den spelplattform du använder.

Vilken modell för vilken typ av spelare?

Om du letar efter ett pedalbord som hjälper dig att vara både snabb och konsekvent i GT racing såväl som i F1stil, är Heusinkveld Sim Pedals Sprint är ett utmärkt val. Den är idealisk för riktiga simracingentusiaster och de som vill bli esportproffs, eftersom den erbjuder konsekvens och realism och är en av de bästa simracingpedalerna du kan äga.

Vi skulle dock inte nödvändigtvis rekommendera denna modell till dem som köper sitt allra första pedalbord, eftersom det kan vara svårt att få grepp om för nybörjare.

Faktum är att alla Heusinkvelds pedalbord är genomtänkta och designade för riktigt erfarna eller professionella spelare.

På samma sätt Heusinkveld Sim Pedals Sprint endast kompatibel med PC, så det är inte en modell som är lämplig för konsolbaserade Sim-racing-spelare.

När det gäller Fanatec ClubSport V3 vevpartiäven om det är en mycket dyr modell, tror vi inte att den bara är avsedd för mycket erfarna mycket erfarna spelare. Den är idealisk för nybörjarspelare så länge de har råd att köpa den.

Denna modell fungerar mycket bra på spel som t.ex. rally, drift eller till och med GTVi tyckte dock att den var lite begränsad i spel som iRacing.

I korthet / Slutsats

Heusinkveld Sim Pedals Sprint Heusinkveld Sim Pedals Sprint och Fanatec ClubSport V3 är två utmärkta pedalbord, och vi anser att de är bland de bästa på marknaden idag.

Vi hoppas att den information vi har gett dig i den här artikeln hjälper dig att bestämma vilken som är bäst lämpad för dina behov och din spelstil och spelnivå.

Sammanfattningsvis rekommenderar vi att du väljer Fanatec ClubSport V3 pedalboard (tillgängligt här) om din budget inte är töjbar och du ännu inte är en expertspelare .

Å andra sidan, om du är en spelare mycket hög nivå och priset är av liten betydelse för dig, då kan du köpa Heusinkveld Sim Pedals Sprint(tillgänglig här) med slutna ögon – det kommer inte att göra dig besviken!

 

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKET FÖR UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar