Välj en sida

Logitech G Driving Force Shifter: Test och recension

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Logitech G Driving Force Växelspak

Fördelar

 • Prisvärt jämfört med andra modeller på marknaden
 • Elegant design och gedigen byggkvalitet
 • Behaglig körkänsla tack vare korta växlingar, mjuka övergångar och realistisk feedback
 • Kompatibilitet med flera plattformar, baser och rattar (inte bara Logitech)

Nackdelar

 • Bristande greppstabilitet om växelspaken inte är ordentligt fixerad eller stödd
 • Endast 6 växlar, vilket kanske inte räcker för högpresterande bilar med 7 växlar
 • Plastljud vid växling kan påverka känslan och realismen i loppet
 • Inga växelmarkeringar på ratten, endast växellägena anges
 • Kräver en särskild adapter för att fungera med andra märken av baser eller hjul, och fungerar inte på PlayStation 3

För de största fansen av racingsimuleringsspel2000-talet har varit en stor revolution. Idag är det möjligt att återskapa nästan exakt de känslor som upplevs vid ratten i en riktig racerbil, allt från bekvämligheten i ditt eget hem. Och varför nöja sig med en enkel ratt när du kan gå hela vägen och köpa en komplett uppsättning? Efter ratt och pedaler kommer växelspak är helt klart det viktigaste tillbehöret om du vill uppleva fullständig inlevelse i loppet.

Därför bestämde vi oss för att ta en titt på en av Logitechs växelspakar och testa den åt dig: Logitech Logitech G Driving Force Växelspak. I den här artikeln berättar vi allt du behöver veta om huvudsakliga egenskaper av denna modell, vilken typ av spelare typ av spelare den är bäst lämpad för, vi berättar vad dess fördelar och nackdelar, hur mycket den kostar och var du kan få tag på den.

logitech g växelspak för drivkraft

Egenskaper för Logitech G Driving Force-växelspak

Växelspaken Logitech G Driving Force Växelspak är ett mellanklass mellanklass-tillägg som är avsedd att användas tillsammans med Logitechs rattar G29 och G920.

Här är en lista över de viktigaste egenskaperna hos denna modell:

 • Tack vare en drivaxel i massivt stålär Logitech G Driving Force-växelspaken tillverkad av högkvalitativa material för precisionsracing och erbjuder långvarig tillförlitlighet.
 • Reglageknappen och primern är klädda i läder av läder av högsta kvalitet, handsyddDetta ger samma känsla som en högpresterande växelspak, vilket ger dig en långvarig, bekväm upplevelse.
 • Logitech G Driving Force Shifter är en sexväxlad sexväxlad “H”-spak med backväxel genom att trycka påDen rör sig mjukt och engagerar stadigt i varje växel. Den är utformad för att ge enkla och exakta växlingar i hårnålskurvor och vid nervös acceleration.
 • Denna växellåda är utrustad med en beröringsfri magnetisk sensor.
 • Logitechs G Driving Force-växelspak är utformad för racinghjulen G923, G29(för PlayStation och PC) och G920 (för Xbox och PC), för den ultimata upplevelsen med de senaste racingspelen för konsol och PC.
 • Denna Logitech-modell har en säker montering för racingsimulatorer, men den kan också monteras på ett bord eller annat stöd.
 • Mått: 17,6 x 14,6 x 20,6 cm (L x B x H)
 • Vikt utan kabel: 0,72 kg – Vikt (inklusive kabel): 0,76 kg

För vilken typ av person?

Enligt vår uppfattning är Logitech D Driving Force-växelspak är perfekt för nybörjare som vill bekanta sig med Sim-Racing-världen och bygga upp en komplett uppsättning.

Mer erfarna spelare kan också ha glädje av denna modell, även om de kanske blir lite besvikna jämfört med andra, mer avancerade modeller.

Vi rekommenderar den särskilt för Racers i arkadstile där tonvikten ligger mer på körning än racing. För spel som Gran Turismo, Project Cars 2 eller iRacing kanske de mer erfarna bland er föredrar paddelväxlar framför Logitechs G Driving Force Shifter.

logitech g växelspak för drivkraft

Fördelarna

Vid testning av Logitech G Driving Force-växelspakkunde vi med egna ögon se fördelarna med den här modellen av växelspak.

Först och främst är en av de största fördelarna med Logitech G Driving Force växelspak självklart dess pris. Denna modell är tillgänglig till ett mycket mer överkomligt pris än andra modeller som för närvarande finns på marknaden, till exempel de från Thrustmaster. Det låga priset förtar inte på något sätt de många kvaliteterna hos denna växellåda.

Även om Logitech G Driving Force Shifter inte är dyr, har den ändå en vacker design vacker design och en mycket bra byggkvalitet. Denna power shifter erbjuder definitivt mycket mer än sin prislapp, eftersom den är fodrad med handsytt läder på basen och handtaget, vilket hjälper till att maximera känslan av realism och är utan tvekan ett plus för denna växellåda. Konstruktionen är extremt hållbar, särskilt tack vare den robusta stålaxeln, vilket gör produkten extremt pålitlig, exakt och långlivad.

Vi blev också övertygade av känslan hos Logitech G Driving Force Shifter. Trots att den delvis är tillverkad av plast uppskattade vi verkligen känslan när vi höll den i handen. Växlingarna är ganska korta, vilket är perfekt för snabb racing och möjliggör snabba, smidiga övergångar mellan växlarna. Avkastningen och känslan är bra och realistiska.

Slutligen erbjuder Logitechs G Driving Force Shifter bred kompatibilitet eftersom den fungerar lika bra med PC, PlayStation 4 och Xbox One. Den kan också monteras på en mängd olika socklar och paras ihop med en mängd olika rattar, inte bara från Logitech.

Dess nackdelar

Med tanke på prislappen är det oundvikligt att Logitech G Driving Force Växelspak är inte perfekt. Tack vare vårt test kunde vi ta reda på vilka nackdelarna med denna modell var.

Enligt vår mening är en av de största nackdelarna med Logitech G Driving Force Shifter dess brist på stabilitet. Att växla i en tävling kräver ganska snabba och tvära rörelser av växelspaken, vilket naturligtvis innebär att du kommer att behöva tvinga själva växelspaken lite. Om den inte är ordentligt fixerad eller om du inte har rätt stöd kommer du att få flytta spaken varje gång du växlar, vilket kräver ständig justering, vilket inte är särskilt trevligt.

En annan punkt om Logitech G Driving Force Shifter som gjorde oss besvikna är attden har bara en H-växel och erbjuder bara 6 framåtväxlar. Om du kör en högpresterande bil kommer du ofta att upptäcka att de har 7 hastigheter, så du kan inte nå dit med enbart växelspaken, utan du måste använda paddlarna för den sista övergången.

Detta kan vara en viktig punkt att ta hänsyn till innan du köper.

Även om designen på Logitech G Driving Force Shifter är snygg, anser vi att ser den här modellen inte riktigt ut som en riktig växellåda. Dessutom låter spaken plastigt när du växlar, vilket är en riktig skam och försämrar känslan och realismen i loppet. Dessutom är inte växlarna markerade på ratten, utan endast växelpositionerna.

Slutligen bör du ha i åtanke att Logitechs G Driving Force-växelspak i teorin endast kompatibel med Logitechs rattar G29 och G920.men säljs endast separat. Om du vill använda den med en bas eller ratt av ett annat märke måste du investera i en specialadapter. Detta gör dock att du bara kan använda den på en PC, inte på en konsol. Det är också värt att notera att denna modell verkligen är kompatibel med PlayStation 4, men å andra sidan, den fungerar inte på PlayStation 3.

Var kan du köpa den och för hur mycket?

Logitech D Driving Force Shifter kostar 59,99 € på Logitechs officiella webbplats.

Du kan också hitta den till ett lägre pris, beroende på kampanjer hos andra återförsäljare. Till exempel är den för närvarande tillgänglig som specialerbjudande på Amazon.co.uk

Du kan ta en titt på webbplatser för köp och försäljning av begagnade produkter, där du regelbundet hittar Sim-racing-produkter till attraktiva priser. Var dock uppmärksam på de förhållanden under vilka produkten finns innan du bestämmer dig för att köpa den.

logitech g växelspak för drivkraft

Slutsats

Sammantaget fann vi att Logitech G Driving Force Växelspak är ett utmärkt komplement till ratten G29/G920. Även om det kanske inte verkar nödvändigt för vissa, tillför denna växelspak en hel del praktiska egenskaper till en växellåda. realism till din racing, och det är ett utmärkt sätt att testa din prestanda med en manuell växellåda.

Denna modell är verkligen mycket prisvärd och även om den inte heller är något mirakelverk, erbjuder den ett antal fördelar jämfört med andra modeller på marknaden. Sa tillverkningskvalitet gör den till en produkt med lång livslängd men den är också mycket smidig växling av växlar erbjuder verklig komfort under spelandet.

Om du har en snäv budget och drömmer om att uppgradera till en manuell växellåda behöver du inte leta längre än till Logitech G Driving Force-växelspak är något för dig!

logitech-g-växelspak för körning

Logitech G Driving Force Växelspak

En prisvärd och bekväm växelspak

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKET FÖR UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar