Välj en sida

Thrustmaster T-LCM vevparti : Test & Recension

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Thrustmaster T-LCM

Fördelar

 • Den höga byggkvaliteten, med material av högsta kvalitet och avancerad teknik, ger ökad realism under spelet.
 • Dess lastcell kan bära upp till 100 kg, vilket ger en jämnhet och progression som alla bra Sim-racing-spelare kommer att uppskatta.
 • Dess mångsidighet och breda utbud av inställningar, med justerbara pedaler och modifierbart bromsmotstånd, samt möjligheten att enkelt byta fjädrar och anpassa inställningarna via PC-programvara.

Nackdelar

 • Komplexiteten i inställningar och programmering, som kan verka skrämmande för mindre erfarna användare eller de som är mindre bekväma med att anpassa inställningar.
 • Den begränsade stabiliteten kräver fast förankring i cockpit eller golv för att förhindra att strukturen lyfts under användning.
 • Exteriören består huvudsakligen av plast, även om basen och pedalerna är av metall, vilket kan vara en besvikelse för dem som letar efter ett mer exklusivt utseende.

Vårt betyg: 9.3/10

Thrustmaster har gjort ett namn för sig själv inom Sim-racing tack vare sina kvalitetsprodukter och sin utveckling av allt mer imponerande teknik. I synnerhet var han en av de första att föreslå en vevparti utrustad med en lastcell till priset av en instegsprodukt eller en produkt i mellanklassen, vilket gör att så många som möjligt kan upptäcka sensationerna. Detta pedalbord är den berömda Thrustmaster T-LCMen modell som fortsätter att vara hett eftertraktad bland fans av racingsimuleringar.

Så vi bestämde oss för att testa det åt dig, för att ta reda på alla hemligheter om detta vevparti och berätta allt du behöver veta om det.

I den här artikeln kommer vi att berätta vad de viktigaste huvudsakliga egenskaper hos Thrustmaster T-LCMför vilken typ av spelare den är bäst lämpad för, vilka är dess fördelar Fördelar nackdelar och vi berättar för dig var och till vilket pris du kan köpa den.

thrustmaster t-lcm

Funktioner i Thrustmaster T-LCM pedalboard

Thrustmaster T-LCM är ett 3-pedaligt pedalbord i mellanklassen och den första modellen från varumärket som inkluderar Load Cell-mekanismen.

Här är en lista över de viktigaste egenskaperna hos denna modell:

 • Utgivningsdatum: 2020
 • Thrustmaster T-LCM pedalbord är tillverkat av metall och plast. Dess struktur är utrustad med halkfria material och 3 metallpedaler.
 • Placeringen av de tre pedalerna på denna modell kan justeras i höjdled,lutning elleravstånd. Kalibreringsprogrammet gör det också möjligt att justera bromskraft och dödzoner för de 3 pedalerna.
 • Thrustmaster T-LCM:s stora, strukturerade fotstöd förutser eventuella snedsteg och förhindrar okontrollerade glidningar.
 • Denna Thrustmaster-modell har H.E.A.R.T-teknik med magnetiska sensorer, ingen kontakt och ingen potentiometer, vilket ger dig obegränsad livslängd och optimal precision.
 • Thrustmasters T-LCM är också utrustad med Load Cell-teknik , som gör att upp till 100 kg tryck kan appliceras på bromspedalen, vilket ger dig bättre kontroll.
 • Den mekaniska bromskraften kan justeras med hjälp av den 6-fjäderssats som medföljer vevpartiet för en mängd snabba justeringar.
 • Thrustmaster T-LCM pedalboard är USB PC-kompatibelt med alla rattar på marknaden. Windows samt konsolerna Xbox One och PlayStation 4. Den är också kompatibel med PlayStation 4, PlayStation 5 och Xbox One med rattarna T-GT, T300, T150, TS-XW, TX och TMX. På PlayStation- eller Xbox One-spel (via RJ12-kabel) är T-LCM-upplösningen 12 bitar per pedal.
 • Mått: 45,3 cm x 40,6 cm x 29,3 cm (L x B x H)
 • Vikt: 5,3 kg

 

För vilken typ av person?

Thrustmasters T-LCM pedalboard är en utmärkt uppsättning Load Cell-pedaler som är lika lämpliga för nybörjare inom simuleringsracing som de är för mer regelbundna spelare.

Det kan verka lite komplicerat för absoluta nybörjare, men det är verkligen perfekt för mer avancerade och krävande förare som letar efter realism.

Den är kompatibel med praktiskt taget alla racingspel på marknaden, så du kan njuta av en mängd olika spel. Oavsett om du är ett Formel 1-fan eller föredrar att köra NASCAR, kommer Thrustmaster T-LCM garanterat att tillfredsställa dig.

 

thrustmaster t-lcm

Fördelarna

Vi tog oss tid att testa Thrustmaster T-LCMpedalbord, vilket gjorde det möjligt för oss att upptäcka vilka fördelarna med denna modell.

Vi blev genast övertygade av den den höga kvaliteten på tillverkningen Thrustmaster T-LCM pedalbord. Den här modellen är tillverkad av högkvalitativa material och utrustad med den senaste tekniken, och det märks i spelet. Både basen och pedalerna är tillverkade av metall, vilket gör att modellen ser ut som om den kommer direkt från en racerbil och ger spelet ännu mer realism. Den öppna fjädern på bromspedalen är funktionell men också vacker, och pedalerna utstrålar verkligen kvalitet. T-LCM är tung och robust, vilket bidrar till att den står stadigt på marken – en praktisk egenskap vid kraftiga inbromsningar.

Vi blev uppenbarligen förförda av bromsen Thrustmaster T-LCM vevparti, som har en imponerande imponerande lastcell som kan bära upp till 100 kg. Att känna rätt tryck på gaspedalen är avgörande om du ska kunna pressa fram de tiondelar av en sekund som kan ge dig den efterlängtade segern. I det här fallet är T-LCM mer än kapabel och kombinerar jämnhet med en progression som alla bra Sim-racing-spelare kommer att uppskatta. Pedalerna använder också Thrustmasters HEART-teknik, som i huvudsak bidrar till att förlänga deras livslängd samtidigt som den erbjuder en hel del precision och realism som definitivt lyser igenom även efter bara några varv med dessa pedaler.

Vi uppskattade också det faktum att Thrustmaster T-LCM erbjuder många funktioner och inställningar. Som tidigare nämnts är de 3 pedalerna justerbara, men det är även bromsmotståndet. Pedalerna levereras med 6 fjädrar som varierar i olika motståndsstyrka. Dessa kan enkelt bytas ut mot varandra för att ge en mycket specifik nivå av motstånd. Med den PC-baserade programvaran kan du ansluta dina pedaler med den medföljande USB-kabeln och ändra saker som dödzoner och bromskraft, vilket är perfekt för dem som vill ha ännu mer kontroll över sina individuella pedalinställningar.

Dess nackdelar

I vårt test av Thrustmaster T-LCMpedalboard visade denna modell att den uppenbarligen inte var perfekt, och att den därför hade vissa nackdelar.

Enligt vår uppfattning är en av nackdelarna med Thrustmaster T-LCM pedalboard att det kan vara lite komplicerat att ställa in och få grepp om. Med alla de anpassnings- och justeringsalternativ som finns tillgängliga för dessa pedaler kan de till en början verka lite knepiga att hantera. Att kunna programmera dem är bra för dem som vet vad de gör, men om du känner dig lite skrämd av alla alternativ är du verkligen inte ensam. Men om du vill få ut mesta möjliga av dessa pedaler måste du lära dig att byta fjädrar och leka med programvaran. Med den här modellen kan du inte bara koppla in pedalbordet och spela om du verkligen vill få ut det mesta av det.

Vi upptäckte också att även om Thrustmaster T-LCM pedalbordet är tungsaknar saknar stabilitet. Vi kan faktiskt bara rekommendera att du skruvar fast den i din cockpit om du har en sådan, eller hittar ett sätt att fästa den i marken om du inte har någon. Den kraft du kommer att lägga på dessa pedaler, även med de lägsta motståndsinställningarna, innebär att strukturen lyfter från marken nästan omedelbart när du sätter foten på den.

Vi blev lite besvikna över exteriören Thrustmaster T-LCM pedalbord. Faktum är att tillverkaren har valt att använda betydande plastkomponenter, eftersom hela vevpartiets yttre struktur är tillverkad av detta material. Detta kommer som en överraskning för oss, eftersom varumärket är stolt över att erbjuda en 100% metallmodell, vilket uppenbarligen inte är fallet här. Basen är av plast och materialen är inte förkromade eller har fått någon extra behandling, vilket är en del av anledningen till att denna modell säljs till ett så lågt pris för de funktioner den erbjuder.

Var kan du köpa den och för hur mycket?

Pedalbordet Thrustmaster T-LCM finns tillgänglig för 229,99 € på Thrustmasters officiella webbplats.

Du kan också hitta denna modell till försäljning hos andra återförsäljare, ibland till ett mer attraktivt pris beroende på vilka kampanjer som finns tillgängliga, t.ex. på Amazon.co.uk

Du kan hitta Thrustmaster T-LCM pedalboards på begagnade webbplatser som Le Bon Coin eller Vinted. Se dock upp för eventuella bedrägerier och kontrollera utrustningens skick innan du bestämmer dig för att köpa något.

thrustmaster t-lcm

Slutsats

Sammantaget är T-LCM pedalbord från Thrustmaster ett bra alternativ för nybörjare eller någon som vill lägga undan sina potentiometerpedaler och ta sitt spel till nästa nivå med en Lastcell.

Denna modell är hög tillverkningskvalitet och erbjuder fantastisk fantastisk känsla förnimmelser och realistisk inlevelse. Det plastiga utseendet glöms snabbt bort tack vare de många inställnings- och anpassningsmöjligheterna.

Om du letar efter en modell som erbjuder bra valuta för pengarna som inte kommer att göra dig besviken när det gäller känsla, kan vi bara rekommendera Thrustmaster T-LCM, l’en av de bästa på marknaden till det här priset.

thrustmaster-t-lcm

Thrustmaster T-LCM

Ett mycket realistiskt vevparti som är perfekt för nybörjare

Notez cet article

Vous risquez également d’aimer…

Moza SR-P : Tester & Åsikter

Moza SR-P : Tester & Åsikter

Moza SR-PFördelar Konstruktion helt i metall Bromspedal för lastcell Utmärkt byggkvalitet Justerbara pedaler Nackdelar...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pin It on Pinterest

FANATEC-PAKET FÖR UNDER 400 EURO
This is default text for notification bar