Välj en sida

Thrustmaster TSS Handbroms: Test av Thrustmaster Handbroms

Sim Racer

Pilote e-sport & Passionné de Sim Racing, j’ai décidé de partager ma passion sur ce site web.

Thrustmaster TSS Handbroms

Fördelar

 • Dess två-i-ett-läge: handbroms och sekventiell växellåda
 • Möjlighet att justera tryck och bromsintensitet för en mer realistisk körupplevelse
 • Högkvalitativ aluminium- och stålkonstruktion för ökad hållbarhet
 • Design i samarbete med Sparco för en replika i skala 1:1 för rally- och driftingfans
 • Enkel konfiguration med Thrustmaster-programvara

Nackdelar

 • Dess höga pris, vilket kan vara en stor investering
 • Inget särskilt stativ för användning på bord eller skrivbord
 • Känslan i sekventiellt läge kan vara lite lös för dem som föredrar en mycket mekanisk, hård växling, och handbromsens rörelse är begränsad.

I den Sim-racingmarknaden har det hänt mer än en gång att en tillverkare av simuleringsprodukter har samarbetat med ett stort namn inom fordonssektorn. I dessa fall är det mycket få produkter som har misslyckats, oavsett om det gäller en ratt eller en växelspak.

Det är just ett av dessa samarbeten som vi har bestämt oss för att ta en närmare titt på idag, det mellan Thrustmaster och Sparcotvå stora varumärken med ett starkt rykte bland bilentusiaster, både virtuella och andra.

Vi har testat handbromsen åt dig Thrustmaster TSS Handbroms Sparco Mod + och vi kommer att berätta allt du behöver veta om den här modellen. Vi ska berätta mer om hans huvudsakliga egenskaperden typ av spelare för vilken den är bäst lämpad, vi kommer också att berätta vad dess fördelar Fördelar nackdelardess pris och var man kan köpa den.

handbroms för thrustmaster tss

Specifikationer för Thrustmaster TSS handbroms

Thrustmaster Thrustmaster TSS Handbroms Sparco Mod + är en handbroms Handbroms född ur samarbetet mellan de två ledande varumärkena Thrustmaster och Sparco.

Vi har listat de viktigaste egenskaperna hos denna modell:

 • Pinnen på Thrustmaster TSS Handbrake Sparco Mod + är en exakt exakt kopia replik (skala 1/1, 8,5 cm hög) av den äkta knoppen från Sparco Rally- och Drift-serien Rally- och Drift-serien, för ännu mer imponerande realism.
 • Denna Thrustmaster handbroms är tillverkad av 90% metall (stål och aluminium), högkvalitativa komponenter för ökad styrka.
 • Sparco Mod + TSS handbroms erbjuder två mycket mycket realistiska lägen: den progressiva progressiv handbromsför bättre kontroll av kurvor och drift, och det sekventiella sekventiell växellåda för kontrollerade, snabba växlingar.
 • Denna modell har Thrustmaster H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) för oöverträffad precision och obegränsad livslängd.
 • Med Sparco Mod + TSS Handbrake kan du anpassa handbromsläget till din spelkonfiguration: i vertikalt läge vertikalt läge för rally-läge och horisontellt läge för GT-läge. I förpackningen medföljer en sats som gör det möjligt att justera handtagets vinkel.
 • Handbromsen är kompatibel med PlayStation 4 (med Thrustmaster T-GT och T300-seriens rattar), Xbox One (med Thrustmaster TS-XW Racer och TX-seriens rattar) och PC (med alla rattar på marknaden, oavsett märke).
 • Thrustmaster TSS Handbrake Sparco Mod + kan monteras på en cockpit med hjälp av de integrerade skruvgängorna, eller på ett skrivbord med TM Racing Clamp, som säljs separat.
 • Mått: 25,8 x 32,7 x 13,6 cm
 • Vikt: 1,5 kg

  För vilken typ av person?

  Thrustmaster Thrustmaster TSS handbroms Sparco Mod + är idealisk för entusiaster av rallytävlingar men den är också idealisk för GT-fans fans också, eftersom spaken kan justeras för att passa din körstil.

  Enligt vår mening är denna handbroms från Thrustmaster perfekt för de mest erfarna simuleringsfansenDet kommer dock att vara svårare för nybörjare, som kommer att behöva mycket träning för att lära sig att använda det.

  Det är en modell som kommer att uppfylla förväntningarna hos de mest krävande spelarna på spel som GranTurismo, Dirt 2.0, Assetto Corsa eller till och med Richard Burns Rally.

  handbroms för thrustmaster tss

  Fördelarna

  I vårt test av Thrustmaster TSS Handbroms Sparco Mod + .kunde vi upptäcka och uppskatta fördelarna med fördelarna fördelarna med denna modell.

  Enligt vår mening är en av de största fördelarna med TSS Handbrake Sparco Mod + från Thrustmaster dess två-i-ett-läge handbroms och sekventiell växellåda. Den progressiva handbromsen ger en extrem dos av realism, så att du kan justera intensiteten i det tryck och den bromsning som du applicerar på hjulen i den virtuella bilen, enligt behoven och egenskaperna i varje kurva. Den sekventiella växellådan ger kontrollerade och snabba växlingar.

  Vi blev också övertygade av känslan av denna Thrustmaster TSS Handbrake Sparco +-spak är mycket naturlig, delvis eftersom dess 85 mm-mått är en skalenlig kopia av riktiga Rally-spakar. Vredet kan justeras till en högre eller lägre höjd för att passa dina önskemål. Som progressiv handbroms fungerar den mycket bra. Om du gillar drifting kommer du att älska att göra piruetter och upptäcka hur bakdelen på din virtuella bil kommer till liv med varje gaffel. Det sekventiella läget är också mycket lyckat när det gäller känslan, så om du är ett GT-fan kommer denna Thrustmaster-modell att uppfylla alla dina behov.

  Naturligtvis blev vi övertygade av den höga kvaliteten på tillverkningen Thrustmaster TSS handbroms Sparco Mod +. Aluminium och stål utgör nästan hela konstruktionen i denna modell. Detta säkerställer extra balans, konsistens och hållbarhet, så att du kan använda denna 2-i-1-enhet under lång tid framöver. Det faktum att den har utvecklats i samarbete med Sparco är ytterligare en sak att tänka på när man väljer denna handbroms. Om du älskar rally- och driftingvärlden kommer du att älska att få lägga vantarna på en replika i skala 1:1 från Sparco. Tack vare H.E.A.R.T.-tekniken har denna modell dessutom en kontaktlös magnetisk sensor, vilket avsevärt förlänger dess livslängd.

  Slutligen kan konfigurationen av Thrustmasters TSS Handbrake Sparco Mod + är extremt mycket enkel. Som med de allra flesta av den tyska tillverkarens produkter görs justeringar av denna handbromsmodell med hjälp av Thrustmasters lättanvända programvara, som kan laddas ner från varumärkets webbplats.

  Dess nackdelar

  Test av handbroms Thrustmaster TSS Handbroms Sparco Mod + handbroms avslöjade de positiva aspekterna av denna modell, men vi upptäckte också att den har ett antal uppenbaranackdelar.

  Enligt vår mening är en av de största nackdelarna med Thrustmaster TSS Handbrake Sparco Mod + dess höga pris. Även om priset verkar helt motiverat av de många fördelar den kan erbjuda, för närvarande säljs den till ett genomsnittspris på cirka 250 euro, representerar denna handbroms en stor investering som inte riktigt är tillgänglig för alla.

  Å andra sidan blev vi besvikna över att TSS Handbroms Sparco Mod +, trots sitt pris inte inkluderar något specifikt stöd för montering på ett skrivbord. Det verkar som att Thrustmaster har glömt bort spelare som inte har en cockpit hemma, för om du har det måste du investera i ett stativ för att kunna använda det på ett bord eller skrivbord.

  Slutligen fann vi att känslan i sekventiellt läge av Thrustmaster TSS Handbroms Sparco Mod + kan vara lite lite lös för dem som föredrar en mycket mekanisk och hård förändring. Den kan justeras från insidan, men du måste lyfta på locket och röra vid de inre fjädrarna. Det är inte alla som kan göra det. Dessutom är handbromsens rörelse begränsad och gränsen nås snabbt. För fans av drift och rally kan detta vara lite kortsiktigt.

  Var kan du köpa den och för hur mycket?

  Thrustmaster TSS Handbrake Sparco Mod + säljs för €259,99 på den officiella Thrustmaster-webbplatsen.

  Du kan också hitta den till försäljning hos återförsäljare, ibland till och med med specialerbjudanden, till exempel för närvarande på Amazon.co.uk.

  Thrustmaster handbromsmodeller kan också hittas på second hand-sajter som Le Bon Coin. Vi rekommenderar ändå att du är uppmärksam på produktens villkor innan du köper den.

  handbroms för thrustmaster tss

  Slutsats

  Vi är vana vid produkter av god kvalitet från Thrustmaster, och det är sant att Handbrake TSS Handbroms Sparco Mod + är imponerande.

  Denna modell två-i-ett modell som anpassar sig till alla tävlingsstilar är en toppmodell toppmodell som erbjuder dig både precisionprecision ett mycket bra grepp och lyhördhet. Införlivandet av H.E.A.R.T.-tekniken bidrar också till att förbättra Förnimmelserdess reaktivitet och hållbarhet.

  Om du letar efter en handbroms av oklanderlig oklanderlig kvalitet som också har ett sekventiellt läge, då är Thrustmaster TSS handbroms Sparko Mod + perfekt för dig!

  thrustmaster-tss-handbroms

  Thrustmaster TSS Handbroms

  Exakt, responsiv handbroms i toppklass

  Notez cet article

  Vous risquez également d’aimer…

  0 kommentarer

  Skicka en kommentar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Pin It on Pinterest

  FANATEC-PAKET FÖR UNDER 400 EURO
  This is default text for notification bar